Ota yhteyttä
X

Ota yhteyttä

Nimi*
Sähköpostiosoite*
Kaupunki*
Maa*
Puhelinnumero*
Aihe*
Viesti*
Lataa tiedosto
Jakelukumppanit
Jälleenmyyjille

Autotallin nosto-ovet

 

Nosto-ovet ovat markkinoiden suosituimpia autotallin ovia.  Niistä tuli yhä suositumpi vaihtoehto asiakkaille, sillä ne tarjoavat taloudellisen, kestävän ja hyvän ulkomuodon yhdistelmän. Täydellinen akustinen eristys ja lämpöeristys taataan 40 mm paksuilla PU-vaahdotetuilla kerrospaneeleilla.

Ei leveysrajoituksia.
Autotallin nosto-ovet voidaan valmistaa jopa 8 m leveiksi.

Luotettavat materiaalit.
Ryterna valmistaa tukevia autotallin ovia paksuista ja kestävistä materiaaleista parantaakseen tuotteen kestävyyttä ja tarjotakseen pidemmän käyttöiän tuotteelle.

Ainutlaatuinen ulkomuoto.
Laaja valikoima ruostumattomasta teräksestä valmistettuja sovelluksia, jotka sopivat vaativimpiin ulkomuotovaatimuksiin. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen ikkunoiden käyttö antaa autotallin ovelle nykyaikaisen ulkomuodon.

Alumax ja okume.
Todellinen taideteos syntyy autotallin nosto-oven paneelipäällysteestä, joka on päällystetty 2,5 mm:n alumiinilevyillä, jotka on työstetty ja maalattu millä tahansa RAL-värillä, ja joissa on metallinen viimeistely ja upotekoristeluja.
Erittäin vedenpitävää okumepuuta käytetään laivanrakennukseen. Kaivertamalla okumepuukerrosta pystymme luomaan erilaisia aiheita, kuvioita ja ornamentteja.

Yhteensopiva ulkomuoto.
Ehdottomasti yhteensopiva sivuoven ja autotallin oven ulkomuoto. Ratkaisu myös sisäänkäynnin ja autotallin oveen.
Alumiinikehys.
Väliin asennetun autotallin oven alumiinikehys on helppo asentaa, kestävä ja modernin näköinen.

Ikkunat ulkomuotoelementtinä.
Kattavan näkymän paneelit voidaan pinnoittaa millä tahansa RAL-värillä tai kultatammiviimeistelyllä. Kaksinkertaiset akryylilasitetut ikkunat ovat saatavilla kirkkaalla, mattapintaisella, himmeällä tai värjätyllä viimeistelyllä.

garagentor mit tür

Kulkuovi on kätevä vaihtoehto.
Kulkuovi on erittäin kätevä vaihtoehto, jos autotallin oviaukkoa käytetään harrastus- tai kodinhoitohuoneeseen menemisen takia. Vasemmalle tai oikealle avautuminen, jopa 1,2 m:n leveys ja matala kynnys voivat muuttaa autotallisi käteväksi tilaksi.

Näkymä sisältäpäin.
Asuintalojen R40-autotallin ovet, joissa on jännitysjouset, ovat täydellinen valinta sekä uusiin että kunnostettuihin taloihin. Teollisuusovemme on kehitetty ja testattu vaativimmissa teollisuusolosuhteissa.

Räätälöidyt kiskot.
Turvalliset ja luotettavat kiskot, jotka valmistetaan autotallisi ominaisuuksien mukaan. Vakiomalliset kiskot pinnoitetaan sinkillä, mutta ne voidaan myös jauhepinnoittaa lähes millä tahansa värillä.

Käyttömukavuus.
RYTERNAn autotallin ovet on suunniteltu käytettäviksi käsin tai ovenaukaisijalla. Ne sopivat yhteen tunnetuimpien valmistajien

STUCCO
SMOOTH
WOODGRAIN

Laaja valikoima.
Yli 100 ovipaneelimallien, pintakuvioiden ja värien vaihtoehtoa.

FLUSH
TOPRIB
MIDRIB
RIB
MACRORIB
MICRORIB
CASSETTE

Autotallin ovia on saatavilla erilaisissa kokoonpanoissa, joista löytyy täydellinen tyyli jokaiseen kotiin. Haluatko lisätietoja? Kysy Ryternan autotallin ovista