Ota yhteyttä
X

Ota yhteyttä

  Nimi*

  Sähköpostiosoite*

  Kaupunki*

  Maa*

  Puhelinnumero*

  Aihe*

  Viesti*

  Lataa tiedosto

  Jakelukumppanit
  Jälleenmyyjille

  Teollisuuden täydellisen näkyvyyden nosto-ovet

  TEOLLISUUDEN TÄYDELLISEN NÄKYVYYDEN NOSTO-OVET

  Teollisuuden täydellisen näkyvyyden nosto-ovien (TLP-FV) kaksinkertaisella akryylilasilla lasitetut anodisoidut alumiinikehykset ovat vakiona. Alumiiniprofiilit voidaan maalata millä tahansa värillä, myös metalliviimeistelyllä. Voit valita seuraavista: akryyli, naarmuuntumista estävä, himmeä, matta, polykarbonaatti tai turvalasi. Valkoinen kerrostyyppinen pohjapaneeli sisältyy aina teollisuuden täydellisen näkyvyyden oviin.
  Lasitettu tai ”kerroksella” täytetty pohjapaneeli on valinnainen.

  TEOLLISUUDEN TÄYDELLISEN NÄKYVYYDEN NOSTETTAVAT LÄMPÖOVET

  Teollisuuden täydellisen näkyvyyden nostettavat lämpöovet (TLP-FV Thermo) valmistetaan enintään 7 metriä leveiksi ja 6 metriä korkeiksi ja vakiomuotoisilla kaksoispaneeleilla, joissa on vakiomuotoinen kaksinkertainen akryylilasitus tai kaksinkertainen naarmuuntumista estävä lasitus.
  Lämpökatkon sisältävät alumiiniprofiilit parantavat merkittävästi panoraamisen nosto-oven paneelien eristysarvoa.  Ota yhteyttä tehtaaseen, jos haluat tietää lisää kaksinkertaisella turvalasilla lasitettujen ovien mittaamisesta.
  Valinnainen värjätty lasitus tarjoaa korkeamman lämpöarvon.

  SEKALAISET TÄYDEN NÄKYMÄN TEOLLISET OVIPANEELIT

  Clear

  Frosted

  Matt

  Tinted

  Termo clear

  SIVU- JA KULKUOVET

  Kulkuovet voidaan valmistaa täydellisen näkyvyyden alumiinipaneeleista. Saatavilla on myös niiden erilaisia yhdistelmiä. Sivuovet valmistetaan paneelien tyylin ja parametrien mukaan, mukaan lukien alumiinikehykset ja lasitus.

  TEOLLISUUDEN AUTOTALLIN OVIKÄYTTÄJÄT

  RYTERNA teollisuusovet on suunniteltu käytettäviksi sekä käsin että sähköisesti. Ne soveltuvat tunnetuimpien valmistajien käyttäjille ja tarjoavat optimaalisen käyttömukavuuden, tehokkuuden ja turvallisuuden.