Ota yhteyttä
X

Ota yhteyttä

  Nimi*

  Sähköpostiosoite*

  Kaupunki*

  Maa*

  Puhelinnumero*

  Aihe*

  Viesti*

  Lataa tiedosto

  Jakelukumppanit
  Jälleenmyyjille

  PVC NOPEAT OVIET

  Nopeasti toimivat ovet

  Nopeasti toimivat ovet, erityisesti rullattavat ja rullazip-tyypit, on suunniteltu nopeisiin ympäristöihin, joissa nopeus ja tehokkuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Nämä ovet voivat soveltua jopa 4000 mm leveisiin ja 4000 mm korkeisiin aukkoihin.

  Verhomateriaali on kestävää PVC-muovia, painoltaan 900 g/m², mikä takaa vahvan esteen ulkoisia olosuhteita vastaan samalla säilyttäen helppokäyttöisyyden.

  Laitteiston komponentit, kuten ohjurit, tukikannakkeet ja akseli, ovat galvanoitua terästä, mikä tarjoaa korroosionkestävyyttä ja lisääntynyttä kestävyyttä.

  Nämä ovet toimivat yksivaiheisella moottorilla, joka on kytketty N2000 RYTERNA -invertteriin, varmistaen tasaisen ja säädettävän nopeuden ohjattaessa oven avaamista ja sulkemista.

  Tämä ratkaisu on ihanteellinen teollisuus- ja kaupallisiin sovelluksiin, joissa korkea liikenteen virtaus ja ympäristön hallinta ovat kriittisiä tekijöitä.

  Standardi ovipaketti

  • N2000 RYTERNA invertterijärjestelmän ohjauspaneeli moottorilla ja painikkeilla
  • Painikekotelo
  • Valosolut
  • Galvanoitu teräshelat

  Tavanomaiset verhovärit (RAL-värikartan mukaiset)

  RAL 1003

  RAL 2004

  RAL 3028

  RAL 5002

  RAL 5012

  RAL 6001

  RAL 9016

  RAL 7035

  RAL 9005

  TEOLLISUUDEN GARAAŽIOVEN AUKIJOIDEN

  RYTERNA teollisuusovet on suunniteltu toimimaan sekä manuaalisesti että sähköisesti. Ne soveltuvat useimpien tunnettujen valmistajien käyttöön ja tarjoavat optimaalista käyttömukavuutta, tehokkuutta ja turvallisuutta.