Ota yhteyttä
X

Ota yhteyttä

  Nimi*

  Sähköpostiosoite*

  Kaupunki*

  Maa*

  Puhelinnumero*

  Aihe*

  Viesti*

  Lataa tiedosto

  Jakelukumppanit
  Jälleenmyyjille

  RD80/RD100-ovea

  Ryterna Entry RD80/RD100-ovet yhdistävät uusimmat tekniikat ja täydelliset suunnittelutulokset, erinomaisen ulkonäön ja suorituskyvyn.
  Luo ovesi online-konfiguraattorilla.

  Mittatilaustyönä.
  Laaja valikoima vakioulkomuotoja ja mahdollisuus luoda omia ulkomuotoja. Sisäänkäyntiovilla voi olla sama ulkomuoto kuin autotallin ovilla.

  Innovatiivinen kynnys.
  Korkea kestävyys, vaatii erittäin vähän huoltoa ja esiin kohoava magneettinen kynnys. Sopii pyörätuolia käyttäville.

  Kuvioitu vetokahva.
  Kuvioitu kahva erikoisvalmisteisesta alumiini- profiilista antaa oven ulkoasuun jotain extraa. Valinnainen vaihdettava LED-taustavalo valoantureilla tekee ovenkahvasta loistavan hämärän aikaan. Takasivun kahvapaneeli voidaan jauhemaalata mukautettuun värin, puukuvioon tai päällystää corten-pinnalla.

  Piilosaranat.
  Saranat on integroitu ovilehteen ja karmiin, joten ovi näyttää miellyttävältä molemmilta puolilta. Lisäksi me onnistuimme säilyttämään jatkuvan kumitiivisteen koko ympärysmitalla ilman katkoja.

  Corten.
  Corten-materiaalilla päällystetyt etuovet on suunniteltu seuraamaan arkkitehtonisia päätrendejä. Tasaisina tai peitetyllä teräskuvioinnilla corten- etuovet sopivat nykyaikaiseen arkkitehtoniseen kontekstiin.

  Yhdistelmiä lasin kanssa.
  Säänkestävä teräspinta yhdistettynä muihin materiaaleihin samassa ovilehdessä pystyy luomaan ällistyttävän vaikutelman. Ovi, jossa yhdistyvät corten ja lämpökäsitelty lasi. Lasipaneeli keraamisella maalilla antaa 100 % kiillon.

  Betoni.
  Etuovet “betoni”-paneeleilla sopivat täydellisesti rakennuksiin, joissa on paljaita betoniseiniä.

  Puiset vetokahvat.
  Puiset vetokahvat sopivat ovien “puupinta”-malleihin. Tangot, jotka on valmistettu kovapuusta, ovat yhtä kovia kuin teräs mutta miellyttäviä koskettaa.

  Kaksoisetuovet.
  Täydellisesti muotoillut kaksoisovet luovat katseita vangitsevan kohteen ja korostavat kaikkia muita arkkitehtonisia ominaisuuksia. Asentamalla kaksoisetuovet saat laajemman kulkureitin ja luot aivan erityisen arkkitehtonisen tyylin.

  Koristeltu sisäpuoli.
  Paneelin sisäpuolinen ovi voidaan myös koristella.

  Laaja lasitusvalikoima.
  Ryternan sisäänkäyntiovissa on laaja valikoima lasimalleja ja monia mahdollisuuksia luoda oma ”etsatun vaikutuksen” antava ulkomuoto.

  Täydellinen eristys.
  Vaatii vähän huoltoa, täydellinen eristys. Kolminkertainen koko kehän kumieriste.

  Varmat monilukot.
  Laaja valikoima lukkoja kolmipistelukosta jopa viisipistelukkoon saakka, sähkömoottoreilla tai ilman. Yhteensopiva sormenjälkitunnistimien ja näppäimistön kanssa.

  Kolminkertainen turvalasi.
  Kolminkertainen lasi ovilevyissä ja sivuelementeissä. P4A-turvalasi ulko- ja sisäpuolella.

  Täydellinen eristys.
  U-arvot: RD80 – 0,68 W/m²K*, RD100 – 0,65 W/m²K*. Eristetty alumiinikehys ja -arkki, freoniton PU-vaahto.

  RD80/RD100-ovi on suunniteltu

  #207
  #208
  #401
  #501
  #504
  #507
  #510
  #601
  #602
  #610
  #614
  #618
  #639
  #641
  #642
  #652
  #655
  #702
  #703
  #802
  #805
  #910
  #1001
  #1009
  #1020
  #1028
  #1041
  #1043
  #1051
  #1055

  Ryterna Entry tarjoaa laajan valikoiman räätälöityjä ja vakiokokoisia ovia, joissa on lukuisia muotoiluvaihtoehtoja, mukaan lukien mahdollisuus luoda oma muotoilu. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja, tai käy osoitteessa www.ryternaentry.com