Ota yhteyttä
X

Ota yhteyttä

Nimi*
Sähköpostiosoite*
Kaupunki*
Maa*
Puhelinnumero*
Aihe*
Viesti*
Lataa tiedosto
Jakelukumppanit
Jälleenmyyjille

Sivusaranoidut autotallin ovet

 

Sivusaranoidut autotallin ovet voisivat täydellinen ratkaisu, jos autotallia käytetään kodinhoitotilana, varastona tai työpajana. Alkuperäinen vankka muotoilu, yksinkertaisuus ja vähäinen huollän tarve takaavat pitkän käyttöiän ja luotettavan suorituskyvyn.

Sinun valintasi.
Lukuisia mahdollisuuksia, joista voit rakentaa oman sivusaranoidun ovesi. Paneelin asettelu vaakasuoraan, pystysuoraan tai siksak-kuvioon. Voit näyttää yksilöllisyytesi erimuotoisten ruostumattomasta teräksestä valmistettujen ikkunoiden ja yli 100 paneelityypin ansiosta.

Tyylikäs ulkomuoto.
Sivuovilla voi olla sama ulkomuoto kuin sivusaranoiduilla autotallin ovilla. Yhteensopiva ulkomuoto ja asettelu tuovat yhtenäisyyttä talon julkisivulle.

Ainutlaatuisuus.
Täydellisen näkymän paneelit eivät ainoastaan tuo enemmän valoa autotalliin, vaan myös antavat sille ainutlaatuisen ulkomuodon. Ne voidaan pinnoittaa millä tahansa RAL-värillä tai kultatammiviimeistelyllä. Kaksinkertaiset akryylilasitetut ikkunat ovat saatavilla kirkkaina, mattapintaisina, ”himmeinä” tai värjättyinä.

alt

Ei vakiomalleja.
Sivusaranoitu ovi voidaan jakaa tasaisesti tai suhteessa 1/3–2/3. Kaikki Ryternan sivusaranoidut ovet valmistetaan mittojen mukaan.

Kiinteät saranat.
Helposti säädettävät SH2-mallisten ovien saranat mahdollistavat tarkan asennuksen. SH1-jousisaranat takaavat turvallisen ja pehmeän oven sulkeutumisen.

Vankka kehys.
SH2-mallien laadukkaasti valmistetut hitsatut tai paikan päällä koottavat kehykset mahdollistavat helpon ja nopean asennuksen.

Turvallisuus.
Sivusaranoidut autotallin ovet on varustettu saranapulteilla ja ne voidaan tilata 3-pisteturvalukkojen kanssa.

Autotallin ovia on saatavilla erilaisissa kokoonpanoissa, joista löytyy täydellinen tyyli jokaiseen kotiin. Haluatko lisätietoja? Kysy Ryternan autotallin ovista