Ota yhteyttä
X

Ota yhteyttä

  Nimi*

  Sähköpostiosoite*

  Kaupunki*

  Maa*

  Puhelinnumero*

  Aihe*

  Viesti*

  Lataa tiedosto

  Jakelukumppanit
  Jälleenmyyjille

  Sivusaranoidut autotallin ovet

  Sivusaranoidut autotallin ovet voisivat täydellinen ratkaisu, jos autotallia käytetään kodinhoitotilana, varastona tai työpajana. Alkuperäinen vankka muotoilu, yksinkertaisuus ja vähäinen huollän tarve takaavat pitkän käyttöiän ja luotettavan suorituskyvyn.

  Sinun valintasi.
  Lukuisia mahdollisuuksia, joista voit rakentaa oman sivusaranoidun ovesi. Paneelin asettelu vaakasuoraan, pystysuoraan tai siksak-kuvioon. Voit näyttää yksilöllisyytesi erimuotoisten ruostumattomasta teräksestä valmistettujen ikkunoiden ja yli 100 paneelityypin ansiosta.

  Tyylikäs ulkomuoto.
  Sivuovilla voi olla sama ulkomuoto kuin sivusaranoiduilla autotallin ovilla. Yhteensopiva ulkomuoto ja asettelu tuovat yhtenäisyyttä talon julkisivulle.

  Ainutlaatuisuus.
  Täydellisen näkymän paneelit eivät ainoastaan tuo enemmän valoa autotalliin, vaan myös antavat sille ainutlaatuisen ulkomuodon. Ne voidaan pinnoittaa millä tahansa RAL-värillä tai kultatammiviimeistelyllä. Kaksinkertaiset akryylilasitetut ikkunat ovat saatavilla kirkkaina, mattapintaisina, ”himmeinä” tai värjättyinä.

  alt

  Ei vakiomalleja.
  Sivusaranoitu ovi voidaan jakaa tasaisesti tai suhteessa 1/3–2/3. Kaikki Ryternan sivusaranoidut ovet valmistetaan mittojen mukaan.

  Lämpöeristys.
  Erittäin tehokas 1,2 W/m²K lämmönläpäisyllä ja 40 mm täytteellä, joka tarjoaa ylivoimaisen eristyksen, takaavat optimaalisen mukavuuden ja energiansäästön.

  Kiinteät saranat.
  Helposti säädettävät SH2-mallisten ovien saranat mahdollistavat tarkan asennuksen. SH1-jousisaranat takaavat turvallisen ja pehmeän oven sulkeutumisen.

  Vankka kehys.
  SH2-mallien laadukkaasti valmistetut hitsatut tai paikan päällä koottavat kehykset mahdollistavat helpon ja nopean asennuksen.

  Turvallisuus.
  Sivusaranoidut autotallin ovet on varustettu saranapulteilla ja ne voidaan tilata 3-pisteturvalukkojen kanssa.

  Windows suunnitteluelementtinä.
  Kaksinkertaiset akryyliikkunat voivat olla läpinäkyviä, mattapintaisia, himmeitä tai sävytettyjä. Panoraamasegmenttien runko voidaan maalata millä tahansa RAL-paletin värillä tai peittää kultaisen tammen jäljitelmillä.

  Ø 155 mm – 315 mm

  Ø välillä 155 x 155 mm – 315 x 315 mm

  Ø välillä 155 x 155 mm – 315 x 315 mm

  Ø  805 x 155 mm

  Ø 488 x 322 mm

  Ø 488 x 322 mm

  Ø 488 x 322 mm

  Ø 488 x 322 mm

  Rei’itetty teräs

  Asia selvä

  ”Himmeä”

  Matta

  Sävytetty

  Autotallin ovia on saatavilla erilaisissa kokoonpanoissa, joista löytyy täydellinen tyyli jokaiseen kotiin. Haluatko lisätietoja? Kysy Ryternan autotallin ovista