Ota yhteyttä
X

Ota yhteyttä

  Nimi*

  Sähköpostiosoite*

  Kaupunki*

  Maa*

  Puhelinnumero*

  Aihe*

  Viesti*

  Lataa tiedosto

  Jakelukumppanit
  Jälleenmyyjille

  Teollisuuden nosto-ovet

  TEOLLISUUDEN NOSTO-OVET

  Teollisuuden nosto-ovi (TLP) on monipuolisin ovityyppi. Nosto-ovet on valmistettu 40 mm paksuista paneeleista ja ne eristetään ja ne ovat kestäviä sekä helppoja huoltaa ja turvallisia käyttää. Voimme valmistaa kaikenlaisia kiskotyyppejä, myös räätälöityjä. Kierrejousien tavallinen käyttöaika on 25 000 sykliä. Mutta saatavilla olevien raskaiden ja erittäin raskaiden ovien kierrejousien käyttöaika on 50 000 ja 100 000 sykliä. Lisäksi voimme käyttää erittäin suurissa ovissa suorakäyttöisiä vaihteistoja ilman jousia.

  Teollisuuden nosto-ovien paneelien ulkomuoto

  Vakiomuotoiset paneelit

  Teollisuuden nosto-ovien vakiomuotoisten paneelien RIB– ja MACRORIB-pinnoilla on vakiomuotoinen Stucco-kuvio.

  Teollisuuden nosto-ovien RIB-ovet ovat saatavilla 12 vakiovärissä.

  RAL 1015 ja RAL 9005 -mallit ovat saatavilla vain puunsyykuvioisena

  Teollisuuden nosto-ovien MACRORIB-ovet ovat saatavilla 3 vakiovärissä.

  Muut maalatut RAL-värit ovat saatavilla tilauksesta.

  Paneelivaihtoehdot

  Vakiomallisten RIB- ja MACRORIB-paneelien lisäksi voimme tarjota kattavan valikoiman paneeleja, jotka saavat ovesi näyttämään ainutlaatuiselta ja sopivat sen tyyliin.

  Teollisuuden nosto-ovien ikkunat

  Saatavilla on 3 erilaista ikkunaa; pyöreä, soikea ja suorakulmainen. Vakiomallina on kaksinkertainen akryylilasitus muovikehyksellä.

  Tyylikkäämmän vaikutuksen tekevät pyynnöstä valmistettavat ruostumattomasta teräksestä valmistetut ikkunat, joissa on yksin- tai kaksinkertainen turvalasi. Saatavilla on ruostumattomasta teräksestä valmistettuja kehyksiä, jotka on maalattu RAL-väreillä.

  Kulku- ja sivuovi

  Sivuovet valmistetaan paneelien tyylin ja parametrien mukaan, mukaan lukien alumiinikehykset ja lasitus.
  Kun tarvitaan ylmääräistä sisäänkäyntiä, eikä sivuovelle ole tilaa, kulkuovi voi olla vaihtoehto. Kulkuovet toimitetaan aina ovensulkijan, lukon ja kahvan kanssa. Voit valita joko vakioversion tai version, jonka kynnys on matala ja josta on helpompi kulkea.
  Oviaukon vakioleveys on 800 mm ja vakiokorkeus on 1 900–2 300 mm oven sijainnista riippuen. Kulkuoven aukon enimmäisleveys on 1 200 mm (kysy valmistajalta lisää leveiden ovien tarjoamista mahdollisuuksista).
  Teollisuuden nosto-oven kulkuovi kootaan tehtaalla valmiiksi, ja se sisältää lukon ja liukuovensulkijan. Tehtaalla esiasennetaan pyynnöstä vaihtoehtoja, joissa on magneettinen tai mekaaninen kulkuoven sulkukytkin, sekä erilaisia hätälukitusvaihtoehtoja. Kulkuovet voidaan valmistaa kaksinkertaisista kerrospaneeleista tai täydellisen näkyvyyden alumiinipaneeleista. Saatavilla on myös niiden erilaisia yhdistelmiä.
  Lisäturvallisuutta tarjoaa 3-pistelukituksen vaihtoehto.

  Teollisuuden autotallin oven käyttäjät

  RYTERNAn teollisuusovet on suunniteltu käytettäviksi sekä käsin että sähköisesti. Ne soveltuvat tunnetuimpien valmistajien käyttäjille ja tarjoavat optimaalisen käyttömukavuuden, tehokkuuden ja turvallisuuden.